Hoe werkt het

Waar[w]eetje boek je minimaal 2 dagen van tevoren. Het kost € 39,50 per persoon. In deze prijs zitten 3 puzzels en 3 gerechten inbegrepen en het eerste drankje bij het startpunt. Als je Waar[w]eetje boekt, krijg je enkel een e-mail met de locatie waar je voor de eerste puzzel verwacht wordt. Voor de rest houden we het nog spannend. Boek je voor een middagprogramma, dan word je daar rond 13.30 uur verwacht. De puzzel krijg je in een envelop overhandigd en los je gewoon binnen aan tafel op. Daarom is Waar[w]eetje ook prima te doen bij slecht weer. Zodra je de puzzel hebt opgelost, weet je in welk restaurant je verwacht wordt om 14.00 uur. In dit restaurant word je ontvangen met een heerlijk gerechtje en een nieuwe envelop met een puzzel. Daaruit komt de naam van het restaurant waar je om 15.00 uur verwacht wordt. Ook daar krijg je weer een gerechtje en een nieuwe puzzel voor je laatste locatie om 16.00 uur.

Waar[w]eetje is ook als avondprogramma te boeken. Dan start je rond 16.30 uur en word je om 17.00, 18.00 en 19.00 uur bij de restaurants verwacht. 

Arrangementen

Waar[w]eetje is prima te combineren met andere activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een gids boeken die je voor, tijdens of na Waar[w]eetje rondleidt door Terneuzen (vanaf € 35,- per groep; een gids boeken kan enkel tot 5 dagen van te voren). Ook is het prima te combineren met een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen met bijvoorbeeld een rondleiding over het imposante sluizencomplex of een rondvaart. Heb je interesse in één van deze combinaties, vink dit dan aan bij je boeking. Je ontvangt dan een mail van het Gidsenteam of van het Portaal van Vlaanderen om dat deel van je arrangement verder rechtstreeks met hen te regelen. 

Groepen

Waar[w]eetje is ook erg leuk als groepsuitje voor bedrijven, familie, etc. Boek je voor alle personen tegelijk, dan krijgt iedereen dezelfde route. Maar misschien vind je het leuker als de groep verdeeld wordt over verschillende routes? Is de groep groter dan 8 personen, stuur dan een mailtje met je wensen naar info@waarweetje.nl, dan maken we aan passend aanbod Wij kunnen dan eventueel ook een speciaal arrangement samenstellen.

Cadeaubon

Het is ook mogelijk om een cadeaubon van Waar[w]eetje te bestellen. Een leuk en origineel cadeau om aan iemand te geven!

Waar[w]eetje
Waar[w]eetje
Waar[w]eetje